Societate

Mesajul de felicitare a lui Igor Grosu îndeamnă cetățenii să privească viitorul cu speranță și încredere

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, adresează un mesaj de felicitare cetățenilor Republicii Moldova cu ocazia Crăciunului. Sursă.

În mesajul său, Igor Grosu îndeamnă oamenii la vaccinare pentru a reveni cât mai curând la normalitate.

„Dragi prieteni! Ultimii doi ani ne-au pus la grea încercare, dar aceste grele încercări ne-au oferit și lecții de viață, ne-au învățat să fim mai solidari, să fim uniți, ne-au învățat să apreciem sănătatea și să fim mai grijulii unii cu alții.

Vă îndemn să privim spre noul an cu multă speranță și încredere. Reîntoarcerea spre normalitate este tot mai aproape și depinde de noi cât de repede vom reveni la ea. Să fim responsabili și să ne vaccinăm.

Crăciunul, Nașterea Domnului, este o sărbătoare a bucuriei, a iubirii față de cei dragi, o sărbătoare a vieții. Eu aleg viața, aleg să petrec și acest an doar în familie, într-un cerc mai restrâns, și o voi face pentru a mă proteja, dar și pentru a-i proteja și pe cei dragi.

În pragul sărbătorilor vă doresc să vă bucurați de căldura oamenilor dragi, chiar dacă pentru unii va fi de la distanță. Sărbători luminate și Crăciun fericit!”, se arată în mesajul lui Igor Grosu.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button