Politică

Ministra Justiției, la discuții cu ambasadorii statelor membre ale UE: Le-a prezentat progresele Moldovei în reforma justiției

Ministra Justiției, Veronica Mihailov-Moraru, s-a întâlnit, pe 24 mai, cu ambasadorii statelor membre ale Uniunii Europene, acreditați la Chișinău. Aceasta le-a prezentat progresele Republicii Moldova în îndeplinirea celor 9 condiționalități propuse aferent sectorului justiției de către Comisia Europeană în Avizul său, privind cererea de aderare a țării noastre la UE, transmite sursa.

Ministra a subliniat realizările obținute până în prezent și a prezentat planurile și proiectele de lege care sunt în proces de elaborare pentru a asigura o mai mare eficiență și transparență în sistemul judiciar al țării. De asemenea, a subliniat importanța continuării reformei justiției și a menționat progresele înregistrate în această direcție.

Prezentarea susținută de Veronica Mihailov-Moraru a fost urmată de un dialog constructiv cu ambasadorii, aceștia exprimându-și aprecierea pentru eforturile depuse de Republica Moldova în procesul de reformare a justiției și de aliniere la standardele europene. 

Pe final, ministra le-a mulțumit ambasadorilor pentru sprijinul și asistența acordată Ministerului Justiției, se arată într-un comunicat al instituției.

#Ministra_Justiției #UE #Veronica_Mihailov-Moraru

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button