Analize și opiniiInternaţionalRăzboi în Ucraina

O clădire rezidențială din Belgorod a fost distrusă de o rachetă rusă S-300 sau de un alt FAB „pierdut” — Conflict Intelligence Team

Experții atrag atenția asupra amplorii distrugerii, asupra absenței urmelor detonării fragmentului puternic exploziv, dacă a fost vorba într-adevăr despre utilizarea „U-Tochka” ucraineni, precum și despre traiectoria zborului.

„După ce am studiat și analizat materialele vizuale, am ajuns la concluzia că, cu mare probabilitate, zborul deasupra casei s-a petrecut dinspre nord-est.

Versiunea conform căreia o rachetă din „U-Tochka” ucrainean și-ar putea schimba traiectoria în așa fel sub influența unei rachete antiaeriene pentru a lovi această parte a casei ni se pare puțin probabilă.
Luând în considerare direcția de sosire, una dintre cele mai evidente versiuni este impactul unei rachete ghidate antiaeriene, de exemplu, din complexul S-300.

Presupunem că focosul unei astfel de rachete poate fi suficient pentru a prăbuși intrarea.

O altă versiune destul de evidentă este o aterizare independentă a FAB-250 sau FAB-500 de la UMPK.

Nu există nicio îndoială că un focos puternic exploziv poate provoca o astfel de distrugere masivă.

În favoarea acestei versiuni, faptul că cu puțin timp înainte de explozie a fost raportat despre lansarea KAB-urilor în regiunea Harkov.

Este încă imposibil de stabilit cu siguranță ce muniție a lovit casa, dar cel mai probabil se datorează acțiunilor părții ruse”, spune Ruslan Leviev, cofondatorul CIT.

#Belgorod #experții #explozie

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button