Război în Ucraina

Ocupanții au efectuat un atac cu rachetă asupra Niprului: mai multe etaje ale unei clădiri de locuințe au fost distruse, au fost răniți

Trupele ruse au atacat Niprul, ducând la deteriorarea unei clădiri înalte. Mai multe etaje de acolo au fost distruse.

Acest lucru a fost anunțat de șeful administrației militare regionale, Serghei Lysak, scrie Rubrika .

Potrivit datelor preliminare, în urma atacului rusesc din oraș, oameni au fost răniți. Înainte de aceasta, în oraș s-au auzit explozii, au raportat corespondenții publici .

Între timp, canalele locale Telegram publică videoclipuri de la locul atacului asupra clădirii înalte.

Președintele Consiliului Regional Dnipropetrovsk Nikolai Lukashuk a confirmat că au existat victime în urma atacului. Potrivit acestuia, patru etaje ale casei au fost distruse.

Toate evenimentele festive din oraș au fost anulate din cauza unui atac cu rachete inamice.

De menționat că în cursul zilei de 28 iunie, rușii au atacat de peste 10 ori regiunea Nikopol cu ​​drone kamikaze și artilerie, a spus șeful OVA. În consecință, două persoane au fost rănite – un bărbat de 55 de ani și o femeie de 53 de ani. Au fost avariate clădiri de locuințe, un liceu și clădiri de cult.

S-au auzit explozii și în regiunea Sinelnikov, unde au fost avariate case particulare, clădiri nerezidențiale, linii electrice și conducte de gaz. În plus, iarba uscată a luat foc, dar salvatorii au stins incendiul.

#Ucraina #Dnipro #lovitura

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button