Internaţional

“Partizanii” au raportat lichidarea unui fost mercenar al PMC Wagner în Krasnoiarsk

Reprezentanții “mișcării de gherilă” “Extremist” au raportat moartea fostului mercenar al PMC “Wagner” Serghei Konkeyev în Krasnoyarsk. Anterior, el a declarat că a împușcat “trei ucraineni capturați și a înjunghiat doi polonezi”, transmite sursa.

“Extremist” a publicat o înregistrare video a publicației “Emergency Krasnoyarsk” potrivit căreia o mașină asemănătoare cu o Toyota Corona a ars pe kilometrul 18 al tractului Yenisei. “Important Stories” notează că, potrivit bazelor de date ale clienților care au fost scurse, Konkeev deținea un automobil Toyota Corona Premio din 1997. El a lucrat la SIZO-1 din Krasnoyarsk, potrivit documentelor publice.

În iulie 2023, în timpul unei discuții la ruletă, Konkeev a declarat că a recrutat la PMC “Wagner” nu din colonie și a luptat lângă Soledar. “Eu personal am împușcat trei ucraineni și doi polonezi, înjunghiat cu un cuțit. Polonezii – mercenari – i-am înjunghiat personal, personal”, a spus Konkeev.

Serghei Konkeev nu a răspuns la mesajele de pe Vkontakte și messenger. Sibir.realitatea nu are nicio confirmare independentă a morții lui Konkeev.

#partizani#mercenar#Wagner

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button