Politică

PAS comentează ședința de partid de la Președinție: S-a discutat despre performanța unor ministere

La ședința de duminică seara, desfășurată la Președinție, s-a discutat îmbunătățirea performanțelor unor ministere, anunță PAS. Deputații fracțiunii și miniștrii au discutat inclusiv cu Maia Sandu, anunță Partidul, transmite sursa.

„În contextul informațiilor apărute în presă, fracțiunea parlamentară PAS anunță că ieri a avut loc o ședință a deputaților din majoritatea parlamentară cu președintele Republicii Moldova și cu prim-ministrul. În contextul șantajului energetic împotriva Republicii Moldova pus la cale de Rusia și a încercărilor grupării hoției și războiului de a crea haos în țară, au fost discutate soluțiile care vor fi adoptate în cel mai scurt timp pentru a asigura liniștea și pacea în țară. S-a discutat și despre modul în care poate fi îmbunătățită performanța unor ministere. Deciziile luate vor fi anunțate în cel mai scurt timp”, anunță formațiunea.

Duminică, în spațiul public se vehicula că Guvernul ar urma să demisioneze in corpore, iar noul cabinet să fie format de Dorin Recean. Primul care a abordat subiectul a fost Jason Jay Smart, corespondent Kiyv post și politolog american cu legături în Republica Moldova.

La scurt timp, la Președinție s-au adunat mai mulți membri ai PAS la o ședință, iar după ora 22:00 Radu Marian a spus presei că informațiile apărute în spațiul public despre schimbarea cabinetului de miniștri sunt zvonuri, însă nu a exclus remanierile.

Luni dimineața, Sorina Ștefârță, purtătoare de cuvânt a șefei statului, comunica pentru bani.md că instituția a găzduit o ședință a formațiunii. De ce a trebuit să se desfășoare acolo întrunirea, deși Maia Sandu nu mai este membră a partidului, iar alte fracțiuni nu au fost invitate, nu se cunoaște.

#PAS #ședința_de_partid #Președinție #ministere

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button