Economie

Peste 20 de investitori de renume vor participa la Startup Moldova Summit 2024

Peste 20 de investitori cu renume urmează să participe la Startup Moldova Summit 2024 care se va desfășura pe data da de 14 martie, la Chișinău.

Evenimentul urmează să faciliteze interacțiunea dintre startup-uri, antreprenori și investitori, oferind o platformă pentru schimb de idei, experiențe și stabilirea potențialelor colaborări, transmite Știri.md

„Startup Moldova Summit 2024 reprezintă un punct de referință esențial pentru antreprenorii și startup-urile noastre, deschizând uși către colaborări internaționale și acces la finanțare. Este o platformă unde viziunea întâlnește oportunitatea”, a declarat Olga Melniciuc, Directoarea Executivă a Startup Moldova.  

În acest an, la Startup Moldova Summit va fi utilizată aplicația Brella, marcând o premieră pentru ecosistemul de startup-uri din Moldova. Această platformă inovatoare este proiectată pentru a maximiza oportunitățile de networking, permițând participanților să programeze întâlniri cu investitori, speakeri și potențiali parteneri.

 „Aplicația Brella, adusă în premieră în Republica Moldova, reprezintă o oportunitate unică pentru startup-uri și antreprenori de a interacționa direct și eficient. Aceasta facilitează stabilirea de întâlniri și socializarea fără barierele tradiționale ale așteptării”, a menționat Mircea Florin-Sandu, Business Development & Fundraising Manager la Fundația Startup Moldova. 

Startup Moldova Summit 2024 își propune să aducă peste 20 de investitori de renume în țară, oferind o platformă pentru pitch-uri impresionante de la cele mai promițătoare startup-uri locale. 

#investitori#start_up#afaceri

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button