Economie

Precizările Primăriei în legătură cu incendiul de la Ciocana: „Terenul este în proprietatea unui agent economic privat”

Primăria municipiului Chișinău vine cu unele precizări privind incendiul din sectorul Ciocana al Capitalei, unde un depozit de reciclare a deșeurilor a fost cuprins de flăcări. Prin urmare, municipalitate precizează că terenul pe care a izbucnit incendiul nu este în gestiunea municipalității, transmite sursa.

„Terenul și deșeurile care au luat foc, sunt în proprietatea unui agent economic privat. Totodată, reieșind din impactul situației excepționale, serviciile municipale de profil intervin pentru a ajuta la lichidarea incendiului.

Astfel, de către întreprinderile municipale a fost pusă la dispoziție tehnica din dotare și cantități de apă pentru lichidarea incendiului. Responsabilii primăriei sunt la fața locului”, potrivit unei note informative remise de Primărie.

Reamintim că în dimineața zilei de duminică, 9 octombrie, un incendiu puternic a izbucnit pe teritoriul unui depozit de reciclare a deșeurilor.

Conform primelor informații, suprafața de ardere este de circa 30 de ari, iar pentru lichidarea arderii la fața locului au ajuns 8 echipe de pompieri, dar și tehnica specializată din cadrul autorităților publice locale.

La moment, victime nu au fost raportate, iar pompierii lucrează la fața locului pentru localizarea și lichidarea incendiului. Сauza și circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior.

#Precizările_Primăriei #incendiu #agent_economic_privat #proprietate

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button