Război în Ucraina

Propaganda rusească depășește orice limite: La televiziunile ruse se militează deschis pentru un genocid în Ucraina

​La televiziunile rusești a început să se discute pe față despre comiterea unui genocid în Ucraina, un deputat rus afirmând că două milioane de ucraineni trebuie uciși după cucerirea țării fiindcă ar fi „incurabili”.

Afirmațiile au fost făcute de deputatul Alexei Juravliov, membru al Dumei de Stat din partea partidului naționalist Rodina („Patria”), acesta vorbind întâi despre distrugerea Statelor Unite cu arme nucleare, transmite sursa.

„Vă voi spune cu competență că, pentru a distruge coasta de est a Statelor Unite, sunt necesare două rachete Sarmat (n.r. cunoscute și sub denumirea de Satan 2), și două pentru coasta de vest. Patru rachete și nu va mai rămâne nimic”, susține deputatul rus.

„Ei (experții în arme nucleare) cred că ciuperca [nucleară] va fi mai înaltă decât un zgârie-nori, acea ciupercă va fi vizibilă din Mexic”, continuă Juravliov, acuzând apoi Statele Unite că „încearcă să ridice mizele”.

„Noi doar le explicăm că socotelile lor sunt pe lângă, uite așa trebuie să calculați, nu vă amăgiți. Ceea ce trebuie spus este că nu va mai rămâne nimic, nimeni nu își face iluzii cu privire la asta, că toate vor fi bine în cazul unui război nuclear, dar calculați corect”, susține acesta.

Un deputat rus militează în direct pentru genocid în Ucraina

Alexei Juravliov citează apoi un sondaj de opinie prezentat în Rusia care afirmă că 40% din ucraineni sunt împotriva înlăturării monumentelor dedicate victoriei în al Doilea Război Mondial.

„36% sunt neutri. Sunt neutri doar fiindcă le este frică, trei sferturi din ucraineni sunt împotriva înlăturării monumentelor. Doar 19% sunt pentru acest lucru. Dacă le reinstalăm creierul corect, încă 12-15% vor crede că nu trebuie făcut acest lucru”, susține parlamentarul rus.

„Așadar, doar maxim 5% sunt incurabili. Spus mai simplu, două milioane de persoane care sunt pregătite să recreeze [Waffen] SS-ul, [Batalionul] Azov sunt fasciști SS, forțele armate ale Ucrainei sunt Wehrmacht-ul, se vede clar. Acele două milioane de persoane ar fi trebuit fie să părăsească Ucraina, fie să fie denazificați, adică distruși”, spune Alexei Juravliov.

El susține apoi că războiul din Ucraina este un „război civil” în care „rușii luptă împotriva rușilor” și că „acest lucru mă doare”. El compară apoi invazia declanșată de Vladimir Putin pe 24 februarie cu războiul civil rus ce a urmat Revoluției Bolșevice.

„10 milioane și-au pierdut viața fără motiv iar vestul și aliații au vrut să divizeze Rusia. Stau lucrurile diferit acum?”, întreabă Juravliov, acuzând apoi că Occidentul i-au întors pe ruși unii împotriva celorlalți pentru a sparge Rusia în „10-15 țări”.

Alexei Juravliov a vorbit și despre un război nuclear cu NATO

Acesta nu este primul derapaj al deputatului rus, un invitat constant al televiziunii de stat Rossiya-1, el vorbind într-o emisiune de pe 18 mai despre un război nuclear cu NATO în contextul depunerii de către Finlanda și Suedia a cererilor de aderare la Alianța Nord-Atlantică.

„Finlandezii și suedezii ar trebui de asemenea să înțeleagă lucruri simple, că vom intra în luptă directă cu ei doar în cazul în care suntem în război cu NATO, iar dacă e un război cu NATO acesta nu va fi cu, știți, drone, va fi nuclear”, afirma deputatul.

„Și nu o să ne pese câte țări distrugem, 28 sau 32. Ei ar trebui să înțeleagă acest lucru foarte bine. Avem destule [arme nucleare] pentru toate la un loc, avem cu ușurință suficiente pentru 32”, a subliniat el.

Într-o altă apariție bizară tot la televiziunea Rossiya-1, el a criticat săptămâna aceasta frumusețea femeilor din Marea Britanie, afirmând că acestea nu au nicio șansă în fața refugiatelor sosite din Ucraina.

„Știți, în Anglia nimeni nu va putea rezista [ucrainencelor], uitându-se la fetele locale. Fetele din Ucraina sunt o armă serioasă! Sunt sigur că Marea Britanie trebuie să se gândească serios la asta”, afirma acesta.

#Rusia #propagandă #televiziune

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button