Analize și opiniiRăzboi în Ucraina

Putin amenință Ucraina cu noi lovituri: Interviu acordat unui post TV

Președintele rus, Vladimir Putin, amenință Ucraina cu noi lovituri. Bombardamentele deja vor fi îndreptate spre „alte” obiecte decât până acum. Asta se va întâmpla, dacă Occidentul va aproviziona țara vecină cu rachete de rază lungă de acțiune, transmite sursa.

Mai multe declarații pe subiectului așa-zisei operațiuni militare a făcut într-un interviu proaspăt acordat unui post TV afiliat Kremlinului, transmite Știri.md cu referire la realitatea.md.

„Dar, dacă sunt și vor fi furnizate, vom trage concluziile adecvate din asta și vom folosi armele noastre, pe care le avem suficiente, pentru a lovi acele obiecte pe care încă nu le-am lovit”, a declarat președintele Federației Ruse.

În același interviu, s-a mai expus asupra faptul că nu vede nimic nou în decizia SUA de a furniza Ucrainei noi MLRS, astfel de sisteme sunt deja în serviciu la armata ucraineană și doar compensează pierderile.

„Solicitările Ucrainei pentru aprovizionarea cu artilerie sunt asociate și cu dorința de a reface ceea ce a fost distrus. Dronele Ucrainei sunt toate fabricate în străinătate, „Buks”, „Tors” și „Shells” lucrează efectiv împotriva lor: zeci au fost distruse, „sunt crăpate ca nucile”.

La fel a reiterat că Occidentul caută livrări suplimentare de arme pentru a prelungi cât mai mult posibil conflictul armat.

„Dacă la Kiev vor fi livrate rachete cu rază mai mare de acțiune, Rusia va trage concluzii și va începe să lovească acele obiecte pe care încă nu le-a atins”.

#Putin #interviu #amenințări #Ucraina

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button