Politică

Reprezentanții și simpatizanții Șor continuă să blocheze drumurile

Deputați ai Partidului Politic Șor, aleși locali și simpatizanți ai formațiunii au organizat și astăzi un flashmob național de blocare a drumurilor în diferite regiuni ale țării.

Potrivit unui comunicat al formațiunii, flashmob-ul a fost organizat drept rezultat al refuzului premierului Dorin Recean de a discuta direct cu autorii rezoluției în care se cere achitarea integrală a facturilor cetățenilor pentru lunile de iarnă, transmite sursa.

„Noi avem pregătită și soluția legală, pe care vrem să o propunem prim-ministrului, care, însă, a tratat ieri, 14 martie, cu indiferență sutele de mii de oameni care așteaptă de la guvernare achitarea integrală a facturilor pentru gaz, energie termică și electrică.

Din cauza atitudinii nedemne a șefului Cabinetului de miniștri, acțiunea de blocare a drumurilor continuă și astăzi”, se arată în comunicat. 

Reprezentanții Partidului Șor mai anunță că mâine, 16 martie, se vor aduna la Parlament, la ora 11:00, ca să ceară aprobarea inițiativelor legislative care, în opinia lor, „vor face posibilă achitarea integrală a facturilor”.

#Șor #politică #proteste

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button