Politică

Sandu, Grosu și Recean au felicitat cetățenii de Ziua Internațională a Muncitorilor

În Moldova, 1 Mai este sărbătorită Ziua Internațională a Muncitorilor. Cu această ocazie, conducerea țării s-a adresat cetățenilor cu felicitări, transmite sursa.

Președintele Maia Sandu a relatat pe rețelele de socializare că, cu ocazia Zilei Internaționale a Muncitorilor, a vizitat serviciul de ambulanță din Chișinău.

„Acești oameni reușesc să ajungă la cei care au nevoie de ajutor, chiar și atunci când ambulanța nu poate trece din cauza mașinilor parcate ilegal și oferă asistență chiar și atunci când se confruntă cu atitudinea lipsită de respect din partea pacienților sau a rudelor acestora. Ei își fac munca cu toată dăruirea, iar noi ar trebui să le cunoaștem și să le apreciem munca”, a scris Sandu pe Facebook.

Președintele și-a exprimat recunoștința tuturor celor care lucrează noaptea și de sărbători.

„Ne înclinăm în fața fiecărui medic, asistent medical, șofer de ambulanță, ordonator, paramedic, salvator, polițist, pompier, personal militar, operator de serviciu de urgență, agent de securitate, troleibuz, șofer de autobuz sau taxi, controlor de trafic aerian, pilot, șofer de tren, brutar care coace… noaptea ca să avem pâine proaspătă dimineața, un muncitor la salubritate, un lucrător la sistemul energetic, un asistent personal care nu are niciodată zi liberă și tuturor celor care lucrează și noaptea și de sărbători”, Sandu a scris.

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a publicat și el felicitări de 1 mai pe rețelele de socializare.

„Moldavenii sunt cunoscuți ca oameni muncitori care ating prosperitatea printr-o muncă cinstită și își realizează obiectivele. Nouă, moldovenii, nu ne este frică de muncă. De fiecare dată când ne suflem mânecile și ne străduim să ne asigurăm că există pâine pe masă și căldură în casă. Vom munci pentru a trăi în pace și securitate”, a scris Grosu.

Cu ocazia Zilei Internaționale a Muncitorilor, Președintele Parlamentului a vizitat o stație de pompieri din Chișinău.

„Astăzi am vorbit cu cei care lucrează în fiecare zi în regim de urgență pentru a ne salva viețile. Aceștia sunt cei care se află în prima linie, pentru care viața altor oameni este mai importantă decât a lor. Să mulțumim salvatorilor noștri – pompieri, scafandri, mânuitori de câini, chimiști. Să le mulțumim medicilor, brutarilor, șoferilor și tuturor celor care muncesc când alții se odihnesc”, a mai spus Grosu.

Prim-ministrul Dorin Recean a publicat și el felicitări pe 1 mai.

„Astăzi onorăm munca. Îi sprijinim pe cei care își fac treaba bine și conștiincios, oriunde s-ar afla. Fiecare dintre noi contribuim la dezvoltarea țării prin munca noastră. Și numai împreună putem aduce prosperitate fiecărui om din Moldova”, a scris Recean pe Facebook.

Cu ocazia Zilei Internaționale a Muncitorilor, premierul a vizitat serviciul de urgență 112.

#1_mai #felicitări #Sandu

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button