Război în Ucraina

— Șoigu, Gerasimov, unde târfă este muniția? Prigojin a strigat obscenități la adresa conducerii Ministerului Apărării al Federației Ruse pe fundalul cadavrelor mercenarilor PMC Wagner

Fondatorul PMC Wagner, Yevgeny Prigozhin, a înregistrat un mesaj video către conducerea militară a Federației Ruse, cerând să furnizeze muniție pentru grupul său, transmite sursa.

Videoclipul, publicat de serviciul de presă al omului de afaceri, a fost filmat pe fundalul a zeci de cadavre ale mercenarilor Wagner PMC. Prigozhin susține că acestea sunt pierderi de luptă PMC într-o singură zi pe 4 mai.

Șeful PMC Wagner, adresându-se ministrului apărării al Federației Ruse Serghei Șoigu și șefului Statului Major General al Federației Ruse Valery Gerasimov, strigă obscenități la adresa lor. Limbajul obscen din videoclip este observat.

Iată ce spune Prigozhin în videoclip:

Aceștia sunt băieții Wagner PMC care au murit astăzi. Sânge încă proaspăt. Acum ascultați-mă, nenorocite, aceștia sunt tații și fiii cuiva. Iar ticălosul ăia care nu dau muniție, târfă, își vor mânca organele în iad. Avem un deficit de 70% muniție. Şoigu, Gerasimov, unde muniţia târfă? Uită-te la ei, târfă!

Sunteți așezați, creaturi, în cluburi scumpe, copiii voștri trec de viață, fac videoclipuri pe YouTube. Credeți că sunteți stăpânii acestei vieți și că aveți dreptul să dispuneți de viețile lor. Credeți că dacă ai depozite din scoici, atunci aveți dreptul la ei. Există calcule elementare – dacă dați norma muniției, numărul morților este de cinci ori mai mic. S-au oferit voluntari aici și mor pentru ca voi să vă îngrașiți în cabinetele voastre de mahon. Luați în considerare aceasta.

Evgheni Prigozhin și mercenarii săi, care luptă pe cel mai violent sector al frontului din Bakhmut, s-au plâns în repetate rânduri de lipsa muniției. În februarie 2023, șeful PMC Wagner a publicat fotografii cu cadavrele mercenarilor săi, cerând ca Ministerul rus al Apărării să mărească proviziile. Săptămâna trecută, Prigojin a amenințat că îi va retrage pe mercenari din Bakhmut dacă comandamentul militar rus nu va furniza grupului său mai multe muniții.

#Prigozhin #muniția #cadavre_Wagner

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button