Politică

Șor, despre reținerea Marinei Tauber: O acțiune mârșavă, josnică și ieftină

„O acțiune odioasă – mârșavă, josnică și ieftină”. Așa a calificat președintele Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, reținerea de astăzi la Aeroportul din Chișinău a deputatei Marina Tauber.

De ziua de naștere a vicepreședintelui Partidului „ȘOR”, ea a fost reținută ilegal la Aeroportul din Chișinău, în timp ce pleca la tratament și după ce a prezentat biletul retur și documentele oficiale. Marina Tauber a plecat și a revenit de multe ori și niciodată nu s-a ascuns. Noi înțelegem bine că această reținerea are legătură cu alegerile din Găgăuzia. Noi înțelegem bine că actualul regim fascist se teme de victoria Partidului „ȘOR” în Găgăuzia ca de necuratul. Pentru că ei știu că, într-un timp scurt, noi vom transforma radical viața oamenilor din Găgăuzia. Și atunci oamenii vor vedea ce se întâmplă când Partidul „ȘOR” conduce și ce se întâmplă când conduc acești nemernici”, a explicat Ilan Șor.

El a venit cu un apel către Maia Sandu.

„Eu mă aflu într-o țară care se confruntă permanent cu atacuri din partea teroriștilor. Vreau să vă spun că Maia Sandu procedează ca un terorist veritabil, iar gruparea ei – PAS, nu este altceva decât o organizație teroristă. Pentru că doar teroriștii iau ostatici oameni nevinovați. Doar teroriștii procedează odios, mârșav și murdar. Maia, teroriștii o termină rău. Așa o să pățești și tu. Și mie mi-i totuna cine te susține, dar felul în care te comporți cu oamenii se egalează cu activitatea teroristă”, a atenționat Ilan Șor.

El a promis că formațiunea pe care o conduce nu va renunța la lupta pentru asigurarea unui trai mai bun pentru moldoveni.

„Prieteni, noi nu ne vom opri, vom merge până la capăt. Noi vom învinge în Găgăuzia, vom transforma Găgăuzia într-un plai de vis și vom face mai bună viața oamenilor, în ciuda tuturor acestor teroriști”, a mai spus Ilan Șor.

Marina Tauber a fost reținută în această dimineață, pe aeroportul din Chișinău pe ruta Tel Aviv, Israel. Despre acesta a anunțat Procuratura Generală.

#Șor #Tauber #reținerea

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button