Analize și opiniiRăzboi în Ucraina

Succesele Forțelor Armate ale Ucrainei pe malul stâng al Niprului

În diverse mass-media, apar tot mai multe relatări despre noile capete de pod ale Forțelor de Apărare ucrainene de pe malul stâng al regiunii Herson. Astfel de acțiuni nu sunt doar componente ale operațiunii de dezocupare a teritoriilor sudice ale Ucrainei de trupele rusești, ci și o strategie de desfășurare a planurilor de eliberare, ținând cont de riscurile și pierderile minime în rândul soldaților ucraineni. Succesul lor constă în faptul că, într-o serie de așezări, au reușit să se afișeze într-un ritm destul de rapid.

Unitățile separate îndeplinesc sarcini în cursurile inferioare ale Niprului și pe malul stâng. Principala garanție a succesului acțiunilor de eliberare este coerența și sprijinul uriaș din partea populației civile a Ucrainei. Oamenii care au trăit toată viața în aceste teritorii s-au dovedit a fi ostatici ai agresorului. Locuitorii din stânga regiunii Herson au suferit nu numai de pe urma ocupației ruse, ci și de subminarea criminală a hidrocentralei Kakhovskaya de către militanții Federației Ruse. Amintiți-vă că agresorul nici nu a încercat să ajute populația civilă, ale cărei case au fost pur și simplu aruncate în aer de apă ca urmare a unei alte crime de război rusești.

Obținerea unui punct de sprijin pe coasta controlată de inamic este o sarcină extrem de dificilă, iar faptul că comandamentul ucrainean, spre deosebire de comandamentul rus, își protejează personalul și acționează conform planurilor și calculelor, bazate pe situația operațională, este semnul principal al profesionalismul militarilor ucraineni.

Nu trebuie să vă așteptați la ritmul pe care întreaga lume l-a observat anterior în timpul eliberării regiunilor de pe malul drept Herson sau Harkiv. Situația este fundamental diferită, la fel ca și planificarea proceselor de dezocupare, deoarece rușii au minat cu grijă și ilegal aceste teritorii.

Una dintre premisele importante pentru succesul muncii de luptă este tăcerea informațională. Cel mai important lucru este să crezi și să ai încredere în Forțele Armate ale Ucrainei, care știu exact ce fac. Toate teritoriile ocupate temporar vor fi eliberate – acesta este un fapt incontestabil. Cu toate acestea, orice informație care apare în rețea trebuie tratată cu calm și critic.

#Forțele_Armate_ale_Ucrainei #Herson #succesele

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button