Război în Ucraina

Teroriștii ruși ucid copii de 1 Iunie

Acestea sunt rachete balistice de croazieră preliminare (numărul final și tipul de arme vor fi stabilite de Forțele Aeriene). Conform informațiilor disponibile, toate țintele aeriene detectate au fost distruse de forțele și mijloacele apărării noastre aeriene. Din nefericire, există victime și distrugeri din cauza căderilor de resturi. 3 persoane au fost ucise, alte până la 10 au fost rănite. Printre morți se află și doi copii.

Prima zi de vară. Ziua copiilor. Și raciștii mai fac un atac asupra capitalei și ucid din nou! Copiii ucraineni sunt uciși.

Acest atac implică presupusa utilizare de către agresor a unor sisteme de rachete operativ-tactice terestre. Prin urmare, rachetele nu au zburat spre Kiev din avioane. În mod preliminar, acestea au fost rachete balistice de croazieră (numărul și tipul de arme vor fi stabilite definitiv de către Forțele Aeriene).

Conform informațiilor disponibile, toate țintele aeriene detectate au fost distruse de forțele și mijloacele apărării noastre aeriene.

Din nefericire, există victime și distrugeri din cauza resturilor căzute. Astfel, în cartierul Desnianskyi din capitală, resturile au căzut pe o policlinică și pe o casă cu mai multe etaje adiacentă.

Ca urmare, 3 persoane au fost ucise în mod provizoriu și până la 10 au fost rănite. Cel mai grav este că printre morți se află și doi copii.

În districtul Dniprovskyi, o casă rezidențială a fost avariată de resturi, mașinile parcate au luat foc și resturi au căzut pe carosabil. Există victime. Tuturor li s-a acordat asistență medicală.

Datele operative sunt în curs de actualizare și clarificare. Rămâneți pe recepție pentru mai multe rapoarte. Respectați regulile de siguranță în momentul alertei de raid aerian! Și fiți deosebit de atenți – rachetele balistice zboară foarte repede. Timpul de la anunțarea alarmei până la sosirea rachetei durează câteva secunde! Așa că pregătiți din timp obiectele necesare și reduceți la minimum timpul de adunare și de deplasare la adăpost! Aveți grijă de dumneavoastră și de cei dragi!”, – Serghei Popko, șeful KMBA.

#Rusia #atac #rachete #copii

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button