Societate

Trafic de „sare” în Capitală: Un cuplu și o femeie, reținuți după ce au creat un magazin online de substanțe interzise

Droguri de peste 100 de mii de lei, scoase din circuit. Un cuplu și o femeie au fost reținuți de poliție după ce ar fi pus pe roate o afacere cu substanțe narcotice, în Capitală. Potrivit PCCOCS, soția învinuitului gestiona magazinul online de vânzare a drogurilor, iar bărbatul și a doua femeie livrau marfa în ascunzișuri, scrie sursa.

Drogurile sintetice de tip PVP („sare”) erau comercializate în toată țara, prin intermediul aplicației Telegram, iar clienții efectuau plățile la terminalele publice.

În urma perchezițiilor la domiciliile suspecților au fost ridicate cântare electronice, accesorii pentru ambalarea și consumul de droguri, bani care ar proveni din traficul de droguri, precum și telefoane mobile folosite la vânzarea narcoticelor. 

La solicitarea procurorilor de la cauze speciale, bărbatul și femeia complice au fost plasați în arest preventiv pentru 30 de zile, iar soția acestuia este cercetată în stare de libertate. Bărbatul figurează și într-un alt dosar pentru trafic de droguri.

Investigațiile continuă, în vederea identificării altor complici.

#droguri #Chișinău #infracțiune

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button