Politică

Trei noi secretari de stat și doi noi directori în instituții publice

În cadrul ședinței guvernului au fost aprobate numiri în cadrul ministerelor și a altor instituții de stat din Moldova. Astfel, avem mai mulți secretari de stat noi, dar și directori de instituții publice, transmite sursa.

Vladimir Arachelov – a fost numit în funcția de secretar de stat la Ministerul Finanțelor. El a activat la Ministerul Finanțelor patru ani, are experiență ca și consultat pe domeniile ce țin de finanțe.

Viorel Cernăuțeanu – a fost numit în funcția de secretar de stat la Ministerul Afacerilor Interne (MAI). În perioada 2013-2014 a făcut parte din centrul de reforme a MAI.

Daniela Misail-nichitin – a fost numită în funcția de secretară de stat la Ministerul Afacerilor Interne (MAI). Este absolventă a USMF, are studii în drept și a activat peste 20 de ani în societatea civilă.

Afanasie Tarlev – a fost numit în funcția de director general adjunct la Agenția pentru Siguranța Alimentelor. El are studii în licență și master în științe agricole, licență în drept. Este doctorand în cadrul Universitatea Agrară de Stat din Moldova.

Tatiana Sava – a fost numită în funcția de directoare generală adjunctă a Agenției Proprietăți Publice. Ea este absolventă a Universității Tehnice din Moldova.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button