Război în Ucraina

Turcia va primi în vacanță violatori, tâlhari și ucigași?

În presa rusă au apărut informații că guvernul Federației Ruse va trimite în vacanță în Turcia militarii răniți în războiul din Ucraina.

 Resursa ZaFinanz.ru scrie despre asta.

Potrivit publicației, soldații ruși care au fost răniți în timpul așa-numitului.  „operațiunile speciale” din Ucraina „vor putea să se relaxeze și să-și îmbunătățească pe deplin sănătatea în stațiunile din Turcia.

Guvernul Federației Ruse intenționează deja să aloce fonduri pentru acest program pentru luptătorii care se redresează la timp pentru începerea sezonului turistic în Turcia.”

Mai mult decat atat, așa cum scrie presa rusă, pe lângă ocupanții ruși înșiși, membrii familiilor lor merg cu ei în Turcia pentru odihnă și reabilitare.

De menționat aici că peste 6 milioane de cetățeni ai Federației Ruse au vizitat Turcia doar în ianuarie-martie.  Rusia, conform estimărilor Ministerului Culturii și Turismului din Turcia, rămâne în TOP cinci în ceea ce privește creșterea fluxului turistic.

 Astfel, într-un moment în care întreaga lume continuă să impună sancțiuni agresorului, „Turcia și-a deschis porțile pentru cetățenii Rusiei” și este gata să le deschidă pentru odihna și reabilitarea ucigașilor, rădăcinii și violatorilor, din ale căror fapte întreaga lume civilizată s-a cutremurat…?

Aceste intenții ale guvernului rus din Turcia nu au fost încă comentate.

Amintim că Rusia se află pe primul loc la numărul de companii create în Antalya cu participare străină.  De la începutul anului, 34 de firme rusești au fost înregistrate în stațiunea turcă, a declarat șeful Camerei de Comerț și Industrie Antalya.

În total, aproximativ 1.000 de companii cu capital 100% rusesc au fost deschise recent în țară, după cum a raportat șeful Consiliului de Afaceri Turco-Rus al Comitetului pentru Relații Economice Externe din Turcia (DEIK), Izzet Ekmekcibashi.

De asemenea, s-a raportat că autoritățile turce sunt angajate în crearea unei noi companii aeriene în Antalya, care să se ocupe exclusiv de transportul turiștilor din Rusia pentru a se odihni în Turcia.

#război #Turcia #Erdogan

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button