Politică

Un tractor de la Lukașenko și o piramidă din pepeni: Cum l-au felicitat mai mulți președinți pe Vladimir Putin

Mai mulți lideri străini l-au felicitat pe președintele rus Vladimir Putin cu ocazia zilei sale de naștere. Acesta a împlinit 70 de ani, transmite stiripesurse, transmite sursa.

Potrivit serviciului de presă al Kremlinului, la 7 octombrie, Putin a primit telefoane de felicitare din partea președintelui Kârgâzstanului, Sadir Japarov, a președintelui Cubei, Miguel Diaz-Canel Bermudez, a liderului turc Recep Tayyip Erdogan, a președintelui sud-african Cyril Ramaphosa și a primului președinte al Kazahstanului, Nursultan Nazarbaiev.

Iar președintele belarus Alexander Lukașenko, care a sosit la Sankt-Petersburg pentru o reuniune informală a liderilor CSI, a declarat că i-a oferit lui Putin un tractor BELARUS-1523.3.  

„Tractorul cu care lucrez este cel mai bun, făcut manual”, a spus Lukașenko.

Un alt cadou interesant este o piramidă de pepeni, care s-a format în apropierea Palatului Constantin. Aceasta a fost ideea președintelui tadjik Emomali Rakhmon. Corespondenții relatează că în apropiere se află o piramidă similară de pepeni.

Însuși președintele rus a declarat că așteaptă cu cea mai mare nerăbdare să primească felicitări din partea prietenilor, rudelor, copiilor și nepoților săi. 

„Știu că, dacă nu sunt cu mine pentru a sărbători împreună ziua mea de naștere, cu siguranță vor suna, se vor arăta într-un fel sau altul”, a declarat el într-un interviu recent.

#Putin #felicitări #Lukașenko #președinți

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button