Politică

Dodon mulțumește Rusiei: Prietenul la nevoie se cunoaște

Fostul președinte al Moldovei, Igor Dodon, mulțumește Rusiei pentru că a ajutat la evacuarea a 14 cetățeni moldoveni inclusiv șase copii, din zona de război din Sudan.

„Mulțumim Rusiei pentru că a ajutat la evacuarea cetățenilor moldoveni, inclusiv a 6 copii, din zona de război din Sudan.

Permiteți-mi să vă reamintesc că, în februarie 2019, prietenii și partenerii noștri ruși au ajutat și la salvarea piloților moldoveni Lionel Buruian și Mihail Crihan din trei ani de captivitate în Afganistan.

Un prieten este cunoscut în necazuri, iar Rusia a venit în ajutorul poporului moldovenesc de mai multe ori”, scrie Dodon pe rețelele de socializare, transmite Știri.md.

Amintim că ieri, 5 mai, Ministerul Afacerilor Externe din Moldova a anunțat că prin două curse avia, una către Franța și cealaltă către Federația Rusă, au fost evacuați 14 cetățeni ai țării noastre.

Actualmente, 13 cetățeni evacuați, printre care șase copii, se află la Moscova, unde au fost preluați și asistați de către responsabilii Ambasadei Republicii Moldova în Federația Rusă. 

#Dodon #Rusia #război_din_Sudan

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button