Politică

Marin Manița este noul șef al INSP. Ce funcție a deținut anterior

Inspectoratul Național de Securitate Publică are un nou șef. Este vorba despre Marin Manița, care își propune să continue bunele practici ale instituției, orientate spre siguranța fiecărui cetățean, dar și să implementeze noi practici în linie cu standardele europene.

În concordanță cu obiectivelor setate de ministrul afacerilor interne, Adrian Efros, șeful INSP își va focusa activitatea pe reducerea  timpului de intervenție în cazul incidentelor, fortificarea capabilităților de reacție, precum și consolidarea încrederii cetățenilor în componenta polițienească, transmite Știri.md.

Noul conducător al INSP și-a început activitatea în Regimentul de patrulă și santinelă „Scut”, unde a activat până în 2013, când a fost creat Inspectoratul Național de Patrulare.

La INP a activat din 2013 și până în 2019, o perioadă deținând și funcția de șef-adjunct al instituției.

Începând cu 2019 și până în prezent, Marin Manița a activat în corpul de conducere al Serviciului Protecție și Pază de Stat.

Noul șef al INSP își propune să continue bunele practici ale instituției, orientate spre siguranța fiecărui cetățean, dar și să implementeze noi practici în linie cu standardele europene.

Până astăzi funcția de șef al INSP a fost deținută de Vitalie Timotin.

#INSP #Marin_Manița #noul_șef

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button