Politică

Percheziții la domiciliul fostului deputat român Cristian Rizea. Ce spune PCCOCS

Oamenii legii au descins ieri, 28 iunie, cu percheziții la domiciliul fostului deputat român Cristian Rizea.

Potrivit imaginilor apărute pe rețelele sociale, la fața locului se aflau mai multe mașini de Poliție, transmite Știri.md

Solicitat de Știri.md, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, a menționat că perchezițiile sunt desfășurate de către Procuratura Anticorupție, iar alte detalii nu ne-a putut oferi.

“Aceste acțiuni procesual-penale au fost desfășurate de comun cu ofițerii ARBI a CNA, în scopul investigațiilor financiar-paralele. Rezultatele obținute și amănunte din cadrul dosarului vizat urmează să le comunicăm într-un alt stadiu al investigațiilor, în măsura în care informația difuzată nu ar fi de natură să împiedice desfășurarea acestora, cu asigurarea drepturilor părților implicate”, a declarat, pentru Agora, purtătorul de cuvânt al PCCOCS, Emil Gaitur.

Amintim că, pe 27 aprilie, Cristian Rizea, condamnat penal în țara vecină pentru corupție, a fost expulzat din R. Moldova în România.

Potrivit Inspectoratului General pentru Migrație al MAI, Rizea a fost declarat persoană indezirabilă pe teritoriul R. Moldova, pe un termen de 15 ani.

#Percheziții #PCCOCS #Cristian_Rizea

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button