Război în Ucraina

Putin se ascunde într-un buncăr și pregătește o lovitură nucleară. Ritualul la care a apelat liderul de la Kremlin

Președintele rus Vladimir Putin „se pregătește să ia decizii cheie cu privire la lansarea unui atac nuclear tactic dintr-un buncăr”. Mai multe surse susțin faptul că liderul de la Kremlin s-ar fi sfătuit cu șamanii siberieni, transmite sursa.

Vladimir Putin  s-ar fi întâlnit cu șamanii siberieni în buncărul unde, se presupune, că s-a retras. Potrivit canalului online anti-Kremlin General SVR, care pretinde că are cunoștințe din interiorul cercului lui Vladimir Putin, președintele Rusiei ar fi apelat în ultimele zile la profețiile șamanilor siberieni. Mai exact, liderul de la Kremlin ar fi apelat la ritualul „păsării care arde”.

Între timp, Vladimir Putin, care vineri va împlini 70 de ani,  și-a avertizat familia, inclusiv pe Alina Kabaeva, în vârstă de 40 de ani, despre posibilitatea unei evacuări rapide din Moscova. El crede că buncărul este „protejat” de atacurile occidentale, iar oficialii de rang înalt din aparatul său de securitate și guvern vor fi mutați în locația secretă, relatează canalului General SVR.

Cei de la General SVR mai susțin că Vladimir Putin se consultă vrăjitori în timp ce gândește o lovitură nucleară. Mai exact, șamanii la care a apelat Putin ar fi efectuat un ritual al „păsării care arde”, care ar putea semnifica „victorie și moarte”. Interpretarea exactă e lăsată însă la dispoziția „fanteziei dureroase a președintelui”.

Potrivit acelorași surse, Vladimir Putin și-ar fi avertizat apropiații cu privire la o evacuare din Moscova, informații care conduc spre o posibilă încercare a șefului de la Kremlin de a utiliza arme nucleare în Ucraina.

Legăturile dintre Vladimir Putin și șamanii siberieni a fost intermediată de ministrul Apărării, Serghei Șoigu, originar din regiunea Tuva. În concepția șamanilor, Vladimir Putin este privit ca o reîncarnare a lui Ginghis Han în timp ce ministrul său al Apărării este văzut ca marele strateg al sângerosului lider mongol.

#Putin #buncăr #lovitură_nucleară #Serghei_Șoigu #șamanii

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button