Politică

Vizita Maiei Sandu în Norvegia a început. Șefa statului – întâmpinată cu onoruri militare de rege și regină

Vizita de stat a președintei Maia Sandu în Norvegia, a început. Șefa statului s-a întâlnit cu monarhii țări: regele Harold al V-lea și regina Sonja. De asemenea, Maia Sandu a publicat un mesaj, în care a mulțumit Norvegiei pentru solidaritatea față de Republica Moldova, transmite sursa.

Maia Sandu, primul președinte al Republicii Moldova care vizitează Norvegia, a început vizita la Oslo cu o întâlnire cu regele Harald al V-lea și regina Sonja. Șefa statului a fost întâmpinată de monarhi cu onoruri militare.

Casa Regală a Norvegiei a publicat câteva fotografii din timpul întrevederii majestăților lor cu președinta Sandu. Totodată, Casa Regală a menționat că vizita Maiei Sandu marchează faptul că „legăturile dintre Moldova și Norvegia s-au consolidat în ultimii ani”.

La rândul său, Maia Sandu a publicat un mesaj de mulțumire pentru Norvegia.

Drapelul Republicii Moldova flutură cu mândrie la Oslo, la începutul vizitei mele de stat în Norvegia, la invitația Majestăților Lor Regele Harald al V-lea și Regina Sonja. Solidaritatea Norvegiei ajută Moldova să treacă prin vremuri turbulente, să consolideze capacitatea de rezistență și să îmbunătățească viața oamenilor. Mulțumesc, Norvegia!”, a scris președinta Sandu.

#Sandu #Norvegia #vizită

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button